Hotel in športni center Kovač

Hotel in športni center Kovač se nahaja v vasi Sela v občini Osilnica. Leži v zgornjem delu Kolpske doline. Domačini ji pravijo tudi dežela Petra Klepca.

Hotel je bil zgrajen leta 2001 zgrajen v etno stilu Petra Klepca v osrčju neokrnjene narave, obdan z gozdovi in reko Kolpo ter tremi nacionalnimi parki.

   

Restavracija se nahaja v sklopu hotela Kovač. Ponujajo pester izbor klasičnih jedi in jedi, ki so značilne prav za te kraje. Na meniju lahko poleg tipičnih jedi najdete še: jelenovo salamo, klobase, zaseko, postrv v marinadi, korado s suhim mesom, pastirski lonec, ričet po furmansko, nadevano teletino in še marsikatero drugo lokalno specialiteto. V restavraciji je 110 sedežev.

       

Zunanji športni center je sestavljen iz adrenalinska parka, 2 teniškiških igrišč, team building poligona, lokostrelskega poligona, paintball poligona, igrišča za odbojko, v neposredni bližini pa je tudi igrišče za košarko in mali nogomet.

Vsi izleti in programi so primerni za posameznike, družine, skupine, šole, podjetja, saj programe prilagajamo glede na starost in zmožnost skupine. Imamo lastno opremo in vodnike z izkušnjami in licencami.

Wellness center V sklopu wellness centra se nahaja plavalni bazen velikosti 20 m dolžine in 6,5 m širine. Bazen je primeren tudi za neplavalce. Od 0,85 m globine do 1,30 m globine. V welness centru se lahko sproščate tudi v 4 različnih savnah (bio zeliščna savna, finska savna,  infrardeča savna, parna kopel oz. turška savna).

 

      

 

Ceniki:

Hotel

Športne aktivnosti

 

Več informacij:

Naslov: Sela 5, 1337 Osilnica, Slovenija

Mail: info@hotelkovac.com

Telefonska številka: 01 8941 508

Simon Kovač: +386 (0) 41 652 048


22 maja, 2023  -  Storitve - Osilnica